Asunto varmistui!

Sain tänään sähköpostia Joshibista! Nyt näyttäisi olevan varmaa, että pääsemme kaikki kolme Metropolian vaihtaria asumaan Joshibin asuntolaan. Saimme omat osoitteemme, joihin sukulaiset yms. voivat lähettää meille postia ja lahjoja (varsinkin suomalaisia herkkuja! ;D ). Asumme kaikki samassa asuntolassa lähellä toisiamme, mutta jokaisella on oma soluhuone.

Asuntola sijaitsee kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Sagami-Onon juna-asemasta, josta on hyvät yhteydet esimerkiksi Tokioon. Junarata kulkee kyllä Joshibinkin ohi, mutta helpompi tapa kulkea kouluun on bussilla. Google Mapsin kautta on vähän vaikea hahmottaa todellisia etäisyyksiä, mutta näyttää siltä, että Joshibi sijaitsee melko kaukana Sagami-Onon asemasta. Eli koulumatka on kuljettava joko pyörällä, autolla tai bussilla.

Japanin KV-koordinaattorin lähettämän sähköpostin mukaan huoneisiin kuuluu langallinen internet-yhteys, keittiö (varmaan aika pieni keittonurkkaus/komero), WC, suihku ja kylpy. Lisäksi huoneen pitäisi olla asumisvalmis eli siellä pitäisi olla sänky lakanoineen, pöytä, tuoli, jääkaappi, pesukone, TV ja muitakin asumista helpottavia huonekaluja ja tarvikkeita. Minun täytyy siis itse tuoda vain kulutustavarat, kuten saippua, shampoo, hammasharja, WC-paperi, pyykin- ja astioiden pesuaine sekä tietenkin ruoka ja vaatteet. Osan kamoista ostan jo varmaan Suomesta, niin ei tarvitse heti lähteä etsimään kanjiviidakosta välttämättömiä varusteita.

Kävin jo tänään hyvissä ajoin ostamassa perustarvikkeita Kampista. Vielä täytyy käydä apteekissa ja ostaa tuliaissuklaita yms. viemisiksi japanilaisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti