Viikko aikaa lähtöön!

Tänään sain valmiiksi suuritöisen viestinnän tutkielmaesseen ja nyt minulla ei oikeastaan ole enää mitään koulutöitä kesken. Eilen alkoi viiden viikon 2D-amimaatiokurssi, mutta kun en ehtisi osallistua siihen edes kahta viikkoa, en mene kurssille ollenkaan. Lisäksi olen jo käynyt vapaavalintaisena viikon Flash-intensiivikurssin, joten en kuitenkaan ole täysin pihalla Flashista, jota tämänkin hetkisellä kurssilla pääosin käytetään. Ensi viikolla on vielä maanantaina viestintää ja tiistaina japanintunti, mutta sitten voinkin keskittyä kiirastorstaina alkavaan matkaani.
On vähän samanlainen olo, kuin kesäloman alussa, vaikka tänä vuona minulla ei tule kesälomaa olemaan.

Olimme Nellyn kanssa kuulleet, että Joshibissa 3D:tä tehtäisiin pääasiassa Mayalla. Meillä olikin viime viikolla viikon pituinen 3D-projekti niminen kurssi ja opettaja kysyi mitä haluaisimme lyhyessä ajassa oppia. Mayan perusteet tietenkin! Olisi varmaan hankalaa lähteä opettelemaan uutta 3D softaa alusta asti japaniksi, joten meillä kävi hyvä tuuri jos Joshibissa tosiaan Mayaa käytetään. Kaiken lisäksi pidin oikeastaan Mayasta enemmän kuin 3dsMaxista, jonka käytöstä minulla on nyt n. kahden vuoden kokemus.


Pesin tänään suuren pyykkivuoren. Pitäisi enää miettiä, mitä vaatteita ja minkä verran otan mukaan. Minulla on nyt jo niin paljon viemisiä japaniin, että en tiedä miten mahtuvat laukkuuni! Nellyn kanssa keksimme viedä Joshibin kv-koordinaattorille suomalaisen herkkukorin, mutta sekin pitäisi jotenkin kuljettaa Japaniin asti. En varmaan vielä paketoi mitään viemisiä, etteivät tullimiehet keksi alkaa availemaan paketteja. Jotenkin vaikea arvioida, mitä kaikkea pitäisi pakata mukaan. No, onhan Japanissa kauppoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti