Meiji Jingu temppeliltä Square Enix kauppaan ja Pokemon Centeriin

Sunnuntaina 23.5 oli sateista, mutta kävimme silti Harajukun ostoskadut läpi. Tiistaina 25.5 sää oli huomattavasti parempi, eikä minulla ollut myöhään koulua. Tapasimme puolenpäivän jälkeen Harajukussa.
Sillalla taas räpsittiin muutama kuva.


Pojat kävivät syömässä ja sillä välin kävin vähän shoppailemassa 100 jenin kaupassa ja Closet Childissä.Sitten lähdimme kävelemään Meiji Jingulle päin.


Temppeliltä matka jatkui kaunista metsätietä kohti Shinjukua ja Square Enixin liikettä. Rakastan Meiji Jingun aluetta ja ympäröivää metsää. Se on vain jotenkin satumainen ja salaperäinen paikka keskellä suurkaupunkia.


Nyt minulla oli kamerakin mukana, eli sain hienoja kuvia kaupan edustasta ja Sephirothista.Tällä kertaa onnistuin saamaan Trading Arts yllätyslaatikosta Shepirothin! Olen huomannut, että sitä on myyty käytettyjen figuurien kaupoissa yli 1500 jenillä (yllätyslaatikko maksaa alle 400 jeniä), joten se ei taida olla kaikkein yleisin hahmoista. Ostin myös eräänä päivänä Akihabarassa laatikon, jossa tulee tölkki Elixiriä ja pieni figuuri. Sain Vanillen. Hinta oli vaivaiset 500 jeniä.Torstaina 27.5 lähdimme käymään Hamamatsuchoossa Hamarikyuu-puutarhassa. Sopivasti lähellä sijaitsee myös jokaisen pokemonfanin ehdoton kohde Pokemon Center. Sinne mentiin ja lapsuuden pokemonfani heräsi minussa jälleen. Kauppassa soi repeatilla Gameboyn pokemonpelistä tuttu Pokemon Center musiikki ja ovella myyjät toivottivat asiakkaat tervetulleiksi.


Ostin vähän Pikachu-krääsää, pehmolelun, kynän, piknikmaton ja suklaakarkkeja (Pikachun papanoita) hienossa peltipurkissa. Sain oikein monta ylimääräistä Pokemon-muovipussia ja tarran lahjaksi kassalta, vaikka en kyllä edes pyytänyt.Aurinko paistoi ja kävelimme kohti lähellä sijaitsevaa puutarhaa. Kun olimme ostaneet pääsyliput (300 jeniä) ja kävelleet vähän matkaa, niin alkoikin sitten sataa. Vain Otolla oli sateenvarjo, joka ei ihan riittänyt. Menimme katokseen odottelemaan vanhojen japanilaisten pariskuntien kanssa sateen loppumista. Tilanne näytti jo hieman toivottomalta ja aloitimme Pikachun papanoiden jäystämisen. Mutta vähitellen sade loppui ja pääsimme kiertämään puutarhan läpi.


Puutarha on kyllä käymisen arvoinen paikka. Aluetta ympätöivässä vallihaudassa bongasimme tosin pari kuollutta kalaa sekä lukemattomia torakoita. Onneksi ne olivat riittävän kaukana kävelytiestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti