Laukkushoot Harajukussa


Riikka opiskelee vaatesuunnittelua ja hän oli koulutyönä ommellut sievän pikku laukun. Koska Riikka tarvitsi laukusta jonkinlaisia taiteellisia kuvia, päätimme mennä Harajukuun kuvaamaan. Toimin mallina ja samalla minulle tarjoutui oiva tilaisuus kokeilla uutta mekkoa ja alushametta. Oli mahdollisimman kuuma, lähemmäs neljäkymmentä astetta ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Eli aivan täydellinen päivä hikoilla mustissa vaatteissa ja saada ylivalottuneita kuvia!
Suurin osa kuvista tärähti tai ylivalottui. Vaikka emme ehkä olleetkaan kaikkein ammattimaisin photoshoot-tiimi, saimme kuitenkin kasaan ihan kelvollisia kuvia. Kiertelimme Meiji Jingua ympäröivässä puistossa ja kävimme temppelillä.

Kävimme päivän aikana pari kertaa temppelillä ja satuimme paikalle hääseremonian aikaan. Illemmalla paikalla ei ollut niin paljon turistejakaan.


Kävelimme temppeliltä Kiddylandiin ja matkalla törmäsimme Hangry & Angry maskottiin, joka oli mainostamassa jotain tapahtumaa.


Kiddylandin Muumiosasto


Takeshitadoorin lähettyvillä oli suloinen sweettari kuvattavana. Kuvaaja näytti olevan samaa mieltä kanssani :D


Nice car! 


Tämä oli jotenkin niin hauska, että oli saatava kuva. Varmasti monet japanilaiset eivät tiedä, mitä ehkä söpö tarkoittaa. Idolibändin mainos on laitettu kaupan yläpuolelle ikään kuin mainostajat epäilisivät bändin jäsenten söpöyttä.


Takeshitadoorin ihmisvilinää. Tämä päivä oli ehkä tukalin kokemus ikinä, mutta silti oli hauskaa! Helteisenä sunnuntaina Harajukuun mennessä ei voi kyllä muutakaan odottaa.

2 kommenttia: