Totoron metsä - siellä on puita


Viime sunnuntaina ajattelimme tehdä jotain, mihin ei kuluisi niin paljon rahaa. Olimme edellisenä iltana laittaneet aika paljon raha pelaamiseen ja shoppailuun. Kaupungin keskeltä kaipaa välillä metsään, joten lähdin Riikan kanssa retkelle Saitaman Totorometsään. menimme Shinjukun kautta ja vaihdoimme junaa monta kertaa. Kun saavuimme oikealle asemalle (Seibukyujomae), huomasimme, että meneillään oli joku Lions-ottelu läheisellä stadionilla. Lähdimme kävelemään kohti kaupungin takana siintävää metsää. Meillä oli vähän ongelmia löytää reitti metsälle, sillä ajauduimme yhtenään ihmisten viljelymaille ja takapihoille.


Lopulta metsän reuna löytyi. Paikalla oli pari muutakin retkeilijää. Metsässä oli eläimistä ja kasveista kertovia kylttejä, kuten suomalaisillakin luontopoluilla. Sää oli hieman sateinen, mutta ei pahasti. Metsässä oli totoroaiheinen polku, jonka varrella oli kivoja totorokylttejä. Kävelimme polkua ja metsä oli ihan tunnelmallinen. Tuli vahvasti mieleen Suomen metsät. Tunnelmaa hieman latisti stadionilta kantautuva meteli ja hyttysparvi kimpussamme. En tiedä miksi en ollut ottanut Offia mukaan, kun tiesin, että olemme menossa metsään.
Loppujen lopuksi kyseessä oli aivan tavallinen metsä, jossa ei oikeastaan ollut mitään sen kummempaa nähtävää. Muutaman mukavan temppelin näimme päivän aikana ja plussaa siitä, ettei alueella tosiaankaan ollut suuria ihmismassoja.


Hieman pettynyt olin paikkaan, sillä olin odottanut jotain salaperäisempää. Vähän tuntui, että lähdettiin merta edemmäs kalaan. Metsän temppelit olivat kuitenkin näkemisen arvoisia ja oli meillä hauskaa, joten ei se turha reissu ollut.Kotimatkalla poikkesimme Ikebukurossa Closet Childissa ja pelihalleissa ja saimme taas rahaa kulumaan. Ostin hameen, alushameen ja meikkilaukun ja sain Closet Childin leimakorttini täyteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti