Konamistyle

Roppongissa avattiin Konamin kauppa Konamistyle 23.7.2010, eli vaihtoaikani loppumetreillä. Muistan, kuinka olimme aina Roppongissa vieraillessamme suunnistaneet Konamin rakennuksen perusteella, sillä se oli helppo nähdä kauaskin korkeutensa ansiosta. Päätin, että kävisin katsastamassa millainen uusi kauppa on, kun nyt vielä olin Japanissa. Vierailuun tarjoutuikin mahdollisuus 29.7, kun olin menossa ystävieni Kanan ja Saran kanssa lähellä sijaitsevalle clubille nimeltä Abbey Road. Abbey Road on yksi monista liveclubeista, jossa esiintyvät ainoastaan The Beatles yhtyeen tuotantoa esittävät cover bändit. Tästä kerron kuitenkin enemmän ensi kerralla.


Konamistyle-kauppa sijaitsee Tokyo Midtown kompleksin alakerroksessa. Paikan päälle pääsee mm. Toei Oedo Line:lla ja Hibiya Line:lla. Mielestäni se oli suhteellisen helppo löytää. Olin odottanut, että liiketila olisi suurempi, kauppa on vain muutaman kymmenen neliömetrin kokoinen.


Kaupassa oli monenlaista oheistuotetta Konamin peleistä. Parhaiten edustettuna oli samana vuonna julkaistu Metal Gear Solid Peace Walker, josta löytyi fanitavaraa figureista ja musiikista limutölkkeihin ja kansioihin. Konamistylessä myydään joitakin tuotteita eksklusiivisesti, eli niitä ei saa mistään muualta. Ainakin MGS-lumpparia sai läheisestä ruokakaupasta Sagamionostakin. Monet erikoistuotteet saattavat olla ruokakaupoissa myynnissä vain tietyn lyhyen ajan, jonka jälkeen niitä ei enää löydä mistään. Metal Gear Solidin lisäksi tarjolla oli paljon LovePlus-deittailusimulaattori peliin liittyviä tavaroita. 

Busou Shinki-figureita yukatoissa
Ostin Joonalle pikku tuliaisen, Snake-aiheisen paperikansion. Hinnat eivät olleet mitenkään päätä huimaavia ja monia pikkuesineitä oli myynnissä parilla sadalla yenillä. Panin merkille, että lasisen kassatiskin alla oli Konamin artistien originaaleja piirustuksia hahmoista. En kuitenkaan kehdannut ottaa kuvaa, sillä niin monissa japanilaisissa kaupoissa kuvaamiseen suhtaudutaan melko nihkeästi. Jos Konamin tuotannosta on kiinnostunut ja sattuu Tokiossa matkustamaan, kannattaa käydä Konamistylessä vaikkei kyseessä mikään uskomaton elämys olekaan. Eihän sitä tiedä, jos vaikka löytää jotain mieleistä keräilytavaraa.


3 kommenttia:

 1. Tuollaisissa oheistuotekaupoissa olisi ihanaa käydä! Itse en hirveä Konamifani ole, mutta Nintendo, Sega ja Namco sulattavat sydämeni! ;w;

  VastaaPoista
 2. Pokemon center olisi varmasti mieleesi! Ja sieltä saa kaupan päälle ylimääräisiä pokemon center muovikasseja ja jotain pientä, kuten lasin alusia. Japanilaisilla on joku fixaatio muovikasseihin, luulen, että se liittyy siihen, kun monet ostavat paljon tuliaisia ja haluavat antaa kaikille eri ystävilleen tuliaisen erillisessä kassissa. Myös Disney Landistä sai ylimääräisiä muovipusseja.

  VastaaPoista
 3. Hahaha! Aika mahtavaa! :D Antaisipa AP ja BABY ylimääräisiä pusseja... :D
  Pokemon Center kyllä on yksi paikka jonne haluan päästä käymään!

  VastaaPoista