Uusi yritys!

Vaihdosta palattuani minulla oli pitkään sellainen olo, ettei mikään Japaniin liittyvä oikein innostanut. Kuitenkin noin puolen vuoden kuluttua kotiinpaluusta alkoi kiinnostus jälleen heräilemään. Nyt kun olen ollut Suomessa puolitoista vuotta niin suorastaan kaipaan Japaniin. Jos jokin muistuttaa vaihtoajastani, vaivun heti haikeisiin muisteloihin. Haluan takaisin Japaniin!

Viimeisimmästä postauksestani on lähes vuosi aikaa ja pahoittelen tätä syvästi. Ei vain ole tuntunut siltä, että muilta kiireiltäni jaksaisin keskittyä blogin kirjoittamiseen. Kuten viimeeksi lupailin on minulla yhä muutama tarina vaihtojaksoni lopusta kertomatta, joten en aijo ainakaan pelkästään keskittyä teksteissäni Japanin kaipaamiseen.

Tärkeintä on, että olen taas innostunut Japanista! Loppuun vielä muutama asia, jotka saivat minut jälleen kaipaamaan Japania:

1. Liisan kirja Vuosi Japanissa herätti armottoman kaipuun
2. Ika Musume-anime, piristävää ja sopivan kliseistä

3. Nämä olivat jo menossa roskiin, mutta päätin kuitenkin lukaista ja koukkuun jäin

4. Innostukseni lolitaan on palannut suurempana kuin koskaan!

Uusi vuosi ja blogilla uusi, raikkaampi ilme! Nyt on hyvä ryhtyä taas muistelemaan vaihtoaikaa, pohtia nykyhetken yhteyksiä Japanin kulttuuriin ja alkaa haaveilemaan mahdollisesta paluusta Japaniin! Nähdään pian! Ihan tosi!

5 kommenttia:

 1. Ehkä sä vaan sait Japanin yliannostuksen. :D Mutta ihanaa että nuo asiat innostaa sinua, on niin kiva kun asiat innostaa ja motivoi! ^w^

  VastaaPoista
 2. Näin on! Hetken tuntui että kaikki on nyt nähty, mutta sitten myöhemmin alkoikin muistella sitä kaikkea ja tajusin myös, että paljon on vielä nähtävää ja tehtävää Japaniin liittyen. Lisäksi samat asiat voi tehdä uudelleen nostalgian nimissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Mutta älä vain lähde kokonaan Japaniin, muuten tulee ikävä! :D

   Poista
  2. En ainakaan vielä usko, että kokonaan sinne muuttaisin. Mutta pitempiä lomamatkoja haluan kyllä tehdä ainakin kuukauden mittaisia!

   Poista
  3. Minulle sitten brändiä tuliaisina!! ;D

   Poista