Sun MallHiroshimassa aivan A Bomb Domen läheisyydessä on Sun Mall ostoskeskus, jonka yläkerroksista löytyy lolita-kauppoja kuten Angelic Pretty, Baby, the Stars Shine Bright, Alice and the Pirates ja KERA shop sekä nukkekauppa Volks ja muutamia oikein hyviä second hand kauppoja.


Näytä Chari in Japan suuremmalla kartalla

Sun Mallin 4. kerroksesta löytyvät lolita-kaupat. Juttelin Ouji-tyyliin pukeutuneen AatP-myyjän kanssa ja hän oli oikein ystävällinen ja vaikutti yllättyneeltä, kuin kerroin olevani Suomesta ja että minulla jo oli sukat joita hän minulle esitteli. Samassa kerroksessa oli figuuri- ja nukkekauppa, jossa myytiin muun muassa Volks-merkkisiä bjd-nukkeja.

Clockwork Teaparty matkalla Sun Mall -ostoskeskuskeen!
Sun Mallin tunnistaa ehkä parhaiten Uniqlo-kyltistä
AP:n kauppa
Royal Cards

5. kerroksessa oli second hand kauppoja joissa myytiin oikein hyvän näköistä vaatetta huokeaan hintaan. Ostin kolme mekkoa, jotka kaikki taisivat olla alle 10€ hintaisia. Tässä blogissa on lisätietoa second hand kaupoista. Lisäksi kävin pienissä "krääsäkaupoissa", joissa oli monenlaista hauskaa pikkutavaraa. Thank You Mart-nimisestä kaupasta löysin Katalle Halinalletavaraa.

Alueella oli myös muutamia pelihalleja
Voitimme tuon Mugi-figuurin UFO-catcherista!
Lopuksi outoa jelly-jälkkäriä

2 kommenttia:

 1. Olipas jotenkin tosi söpön oloinen kauppakeskus. :3

  Tuo jelly näyttää hyvältä, mille se maistui?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli ihan kiva ja melko pikkuinen :) Jelly taisi olla aika keinotekoisen makuista!

   Poista