Rilakkuma store Harajuku

Olin tekemässä tyypillistä shoppailukierrosta Harajukussa ja suuntasin Kiddylandiin. Kauppa oli aivan täynnä ihmisiä, jotka jonottivat johonkin. Liityin jonoon ja minulle annettiin joku juoma ja mainoslappu käteen. Mainoksessa kerrottiin, että Kiddylandiin avataan Rilakkuma store ja avajaiset olivat juuri tuolloin!Avajaiset olivat muutaman päivän kestävä tapahtuma. Jokaisena päivänä pystyi saamaan erilaisen ilmaisen novelty esineen, kunhan vain osti tarpeeksi suurella hinnalla Rilakkuma-tavaraa. Rilakkuma on yksi ehdottomista suosikkihahmoistani, joten hamstrasin innoissani ison kasan tavaraa.Tässä vielä kuva ostoksistani. Pidän erityisesti käyttöesineistä, joissa on söpö teema, siksi hamstrasinkin keittiötarvikkeita ja uudet kuoret iPhoneeni. Tuossa mukin yläpuolella näkyy kaksi avaimenperää, jotka sain kaupan päälle. Noita avaimenperiä oli muina päivinä saatavilla myös sellainen, jossa on pelkkä Rilakkuma ja sellainen, jossa on Rilakkuma ja Korilakkuma yhdessä. Rilakkuma storeja on muuallakin Japanissa.6 kommenttia:

 1. Nätisti ilmeisesti jonottivat? Kuten Japanissa muutenkin..
  Singaporessa (tai vast?) oli mellakka, kun mäkkäristä oli loppumassa ilmaiset aterian päälle annettavat Hello Kitty lelut ja niitä ei riittänyt kaikille :D
  Nyt niitä myydään Ebayssä 200€ hintaan O_o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh huh! Japanilaiset osaavat niin nätisti jonottaa ja käyttäytyä jopa lucky pack alennusmyynneissä (http://masumuoto.blogspot.fi/2010/06/sivistynyt-lucky-pack-tapahtuma.html) että ei voi kuin ihastella.

   Poista
 2. Ihania ostoksia! :)
  Haastoin sinut: http://sweetfairytalesbynatsu.blogspot.fi/2013/06/miunt-on-haastettu.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, katsotaan kerkeänkö vastata kiperiin kysymyksiisi ;)

   Poista