Viikon päästä takaisin Japaniin!

Kiireisestä keväästä huolimatta olen ehtinyt jo suunnitella seuraavaa matkaa Japaniin. Olen pyrkinyt saamaan kaikki rästiin jääneet blogipostaukset tehtyä ennen uutta matkaa, mutta vielä olisi muutama juttu vuoden takaisesta matkasta kirjoitettavana. Voi olla, etten ehdi, mutta tavoitteena olisi saada kirjotettua vielä lopuista viime reissun kokemuksista. Tulossa on ainakin juttua meido- ja butler-kahviloista, Muumikahvilasta, Harajukun Rilakkuma Storen avajaisista, Enoshiman nähtävyyksistä ja Disney Sea-huvipuistosta.

Viikon päästä lähdemme Nagoyaan, josta matkaamme shinkansenilla Osakaan ja Naraan. Tutustumme lähemmin myös Okayamaan ja sen lähistöllä olevaan saareen, Shodoshimaan. Kuten viimeksikin, palaamme kiertelyn jälkeen Tokioon. Luvassa on nähtävyyksiä, shoppailua, kaupunkimaisemia ja luonnon ihmeitä!

Matkaa odotellessa olen fiilistellyt mm Roihuvuoren Kirsikankukkajuhlassa ja muissa tapahtumissa Japaniin ja japanilaiseen katumuotiin liittyen. Tässä tämän vuoden hanami-juhlan asuni:

4 kommenttia:

 1. Pretty you <3 En jaksa oottaa sun tulevia postauksia ja jee lisää juttumateriaalia uudelta matkalta! :D

  VastaaPoista
 2. Aaaaah niin ihana asu! ;___; Olen kade noista sukista ne ovat ihanat. (Ja tuo laukku on myös ihana!)

  Ja hyvää matkaa, tuo paljon tuliaisia! 8D

  VastaaPoista
 3. Hyvää matkaa minunkin puolestani! :) Näitä postauksia on niin kiva lukea ja fiilistellä mahdollista tulevaa Japanin matkaa. Ja lisäksi saa hyödyllistä tietoa. Kiitokset siitä! :D

  VastaaPoista