Japanin matka 2013: ensimmäinen päivä Nagoyassa

Tästä lähtee postailu viime kesän Japanin matkan tiimoilta. Kävimme jälleen tutulla porukalla Japanissa heinäkuun alussa. Matka alkoi Nagoyasta ja jatkui Osakan ja Naran kautta Okayamaan ja sieltä Shodoshimaan ja lopuksi Tokioon. Matkan aikana sattui kaikenlaista hauskaa ja kävimme monissa erilaisissa paikoissa. Pyrin kiertämään joka kaupungissa paikalliset katumuotikaupat ja niitä olikin melkoisesti.


Kaikki alkoi tietenkin Helsinki-Vantaan lentokentältä. Huomasimme siellä hupaisan "almost @home"-kyltin, joka viittasi siihen, että olimme jo melkein Japanissa @home cafessa, mutta ei aivan. Lento meni yllättävän nopeasti ja perillä Nagoyan lentokentällä odotti Pokemon-juna!


Ensitöiksemme lähdimme etsimään ruokapaikkaa. Tietenkin halusimme jotain japanilaista, eikä MegaKebabin huuteleva ukko saanut meitä muuttamaan mieltämme, päinvastoin.


 Tämä oli parempi, yksinkertainen setti ¥380, eli noin 3€
Jälkkäriksi länsimaalaisempaa, mutta japanilaisella vivahteella
Tässä jäi epäselväksi oliko tämä nyt pyörätie vai kävelytie vai kumpiakin
Osu-shoppailukatu
Shoppailukadun päässä oli Osu Kannon temppeli
Sakaen asemalla bongasimme Fjällräven-kaupan
Noin 30 asteen lämpötilassa asemalaiturin suksikielto tuntui huvittavalta

 Vaikka takana oli pitkä päivä lentoineen, yritimme vielä alkuillasta käydä Nagoyan linnassa. Yritimme väkisin valvoa, että saisimme unirytmin mahdollisimman pian sopeutumaan. Linnaan ei kuitenkaan enää päässyt, mutta näimme ankan sentään.


Vielä iltapalaa. Tässä vaiheessa aloimme jo olla niin väsyneitä yli vuorokauden valvottuamme, että tässä vaiheessa alkoi keskittyminen herpaantua.


Seuraavassa postauksessa Nagoyan lolitashoppailukohteet mm. tältä ostoskadulta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti