Nagoyan lolitashoppailukohteet

Toisen päivän aamu oli sateinen ja Osu-kävelykadun kaupat olivat vielä suljettuna. Kulkukissat ja työmatkalaiset olivat jo liikkeellä. Päätimme palata vasta lopuksi kävelykadun kauppoihin ja kiertää ensin muut alueet. Kävimme aivan ensimmäisenä Nagoyan linnassa, mutta siitä kerron vasta seuraavassa postauksessa.
Kierros alkoi Sakaen aseman alla risteileviltä ostoskäytäviltä. Heti alkuun bongasin Metamorphosen uuteen printtiin pukeutuneen tytön. Pian törmäsin myös Swimmeriin. Kaupoissa oli juuri kesäale, mutta tietenkään en löytänyt mitään mieluisaa alennuksessa olevaa.
Näyteikkunaostostenkin ohessa maistuu välipala. Kaiten sushin edamamet, makit ja nigirit, sekä jenkkityyliset Krispy Kremen donitsit toimivat erinomaisesti. Donitsit olivat visuaalisestikin todella upeita.


Sakae Novan ostoskeskus tarjoaa Nagoyan laajimman valikoiman katumuotikauppoja, erityisesti lolitabrändien liikkeitä. Kaikki perusmerkit ovat edustettuina, mm. Angelic Pretty, Baby, the Stars Shine Bright, Metamorphose ja Innocent World.

 


Kaikki katumuotikaupat löytyvät Sakae Novan viidennestä kerroksesta. Kuvaaminen tällaisessa paikassa on usein kiellettyä ainakin kauppojen sisällä, joten en saanut kovin hyviä kuvia, mutta näistä saa varmaan ainakin jonkinlaisen käsityksen.

Metamorphose temps de fille
Baby, the Stars Shine Bright & Alice and the Pirates
Angelic Pretty
AP
AP
BtSSB

Ostin Sakae Novan Metamorphosen liikkeestä uuden lompakon

Matkalla Sakaesta Osuun yritimme löytää Bloody Rosemary -nimisen second hand kaupan. Olin lukenut siitä netistä ja merkinnyt karttaan. paikan päällä kauppaa ei kuitenkaan näkynyt. Kyselimme muista seudun kaupoista tietäisikö joku tuosta kaupasta. Kauppaa ei ikinä löytynyt, mutta matkalla näimme söpön pinkin kampaamon ja "Fujin"

CoCo Ichibanyan chicken katsu karee

 Löysimme Gachapon-kaupan ja Persona 4 Golden automaatin

 Osu -kauppakadulla oli paljon nuorisolle suunnattuja vaatekauppoja. Eräässä kaupassa oli Muumi-aiheisia paitoja. Luulen, ettei paitojen myymiseen oltu välttämättä saatu lisenssiä. Näimme myös Angry Birds pehmoleluja yhdessä lelukaupassa.Violet Blue on ainoa kunnon second hand lolitakauppa, jonka Nagoyasta löysin. Kaupan ilme oli jotenkin hyvin kliininen, valikoima ei ollut kovin suuri ja hinnat olivat melko korkeita. On kuitenkin aina mukava vierailla second hand kaupoissa, ikinä ei tiedä mitä voi löytää! Tällä kertaa en tosin löytänyt mitään.Osu-kadulla oli myös maid- ja kissakahviloita
Kyaru Pamyu Pamyun uutta levyä mainostettiin kovasti
En tiedä olivatko nämä jotain Kyaru luckypackeja vai vain random kamaa
Legendaariset Pepsisipsit!
Mameshiba-nuudelit
Karkkivalikoimaa kombinissa, Galbot olivat suosikkejani tällä matkalla

Tähän karttaan on merkitty muutamia kauppoja joissa kävin, mutta myös sellaisia joissa en päässyt vierailemaan. Suosittelen erityisesti Sakae Novaa ja Violet Blue second hand kauppaa.


Näytä Chari in Japan suuremmalla kartalla

2 kommenttia:

 1. Apuaaa AP! ;___; Näyttää tosi mielenkiintoiselta kohteelta.

  Tuliko tuolta Mameshiba-nuudeleista Mameshiba, joka kertoi outoja faktoja? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nagoya oli ihan mukava kaupunki, mutta Osaka ja Tokio kyllä vievät voiton! Olin kuitenkin yllättynyt siitä, kuinka paljon Nagoyassakin oli lolitakauppoja ja jopa lolita second hand kauppa.

   En valitettavasti päässyt maistamaan Mameshiba-nuudeleita :S Mutta olen aika varma, että sieltä olisi tullut Mameshiba selittämään :D

   Poista