Tokyo Disney Sea illan hämyssä

Vuoden 2012 matkalla kävimme toiseksi viimeisenä iltana Harun kanssa vielä Disney Sea -huvipuistossa. Disneyn puistoissa on iltaisin kuuden jälkeen sisäänpääsymaksu puoleen hintaan, vain 3300 jeniä. Aikaa huvitteluun oli vain neljä tuntia, joten kaikkiin laitteisiin ei millään ehtinyt. Kun saavuimme porteille Disney Resort junalla, oli aurinko jo laskemassa.

Disney Sea on enemmän aikuiseen makuun suunniteltu huvipuisto, vaikka toki monia lapsillekin sopivia laitteita löytyi. Otin nopeasti kuvia hienosta keinotekoisesta eurooppalaistyylisestä lavastuksesta ennen kuin aurinko laski.

Sisäänpääsymaksulla olisi päässyt kaikkiin laitteisiin, mutta itselleni melkein riittää pelkkä ympäriinsä kävely ja tunnelmointi tällaisissa teemapuistoissa. Kävin kuitenkin jossain sukellusveneajelussa, joka ei ollut ainakaan liian hurja. Ikimuistoisin laite oli elokuvateatterityyppinen laite, jossa penkit heiluivat ja muka lennettiin jollain helikopterilla tms. myrskyn silmään. Se oli todella hyvin tehty varsinkin kun elämystä korostettiin kankaalla näkyvän kuvan lisäksi muilla salissa tapahtuvilla asioilla. En halua spoilata, sillä yllätys oli osa elämystä. Tämäkään ei ollut mitenkään pelottava, lähinnä cool. Menin myös johonkin ajeluun, jonka lopuksi oli kauhea pudotus. Aina minut saadaan huijattua näihin!

Parasta huvipuistossa oli tunnelman lisäksi maustetut popcornit. Oli curryn, mansikan ja karamellinmakuista popcornia. Lopulta alkoi olla niin pimeää, etteivät valokuvat oikein onnistuneet. Olin vuonna 2010 ostanut Tokyo Disney Landista Stitch-kynän ja hukkasein sen Lontoon matkalla. Nyt onnistuin löytämään samanlaisen eräästä matkamuistomyymälästä.

Herkkupopcornia
Ihan kuin Bioshock Infinitestä!

Iltavisiitti oli aika pikainen, mutta silti hauska. Olisi kuitenkin kiva joskus palata tänne paremmalla ajalla ja nähdä paraatikin! Onnistuinpa kirjoittamaan vuoden takaisesta matkasta ennen seuraavaa Japaninmatkaa. Se muuten alkaa tänään, eli luvassa on lisää postauksia muutaman viikon sisällä! Toivottavasti tulevan matkan postaukset ilmestyvät blogiin nopeammin kuin vuoden viiveellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti