Hellocon Teaparty 2014

Tänä vuonna järjestettiin ensimmäistä kertaa Hellocon teekutsut. Hellocon oli lauantaina ja teekutsut vietettiin sunnuntaina. Vaikka erilaiset tapahtumien yhteydessä järjestettävät ja brändien omat teekutsut ovat yleisiä lolitojen keskuudessa, ei Suomessa ennen ole järjestetty tämän mittakaavan teapartyja. Täälläkin kunniavieraina olivat ihastuttavat Midori Fukasawa ja Yuko Ashizawa.Tapahtuman avasi kaunis Elfien balettiesitys ja juhlat jatkuivat tietenkin teen ja pienten tarjoilujen merkeissä. Ohjelmaan kuuluivat myös arpajaiset, joissa oli paljon erilaisia lolitaan liittyviä palkintoja muotilehdistä teehen, kosmetiikkaan ja asusteisiin.


Syötävät olivat herkullisia!Meillä oli oikein ihana pöytäseurue! (Kuva by Kata)
Onnelliset arpajaisvoittajat
Kata, Minä ja LauraKunniavieraat Yuko ja Midori
Yuko oli iloinen kun minulla oli hänen suunnittelemansa mekko päällä.
Teapartyissa oli vielä mahdollisuus ostaa Atelier Pierrot asusteita ja Midorin postikortteja ja pinnejä.Kaikki saivat pikaisesti tavata ja ottaa kuvan kunniavieraiden kanssa.

Yuko kiitti minua, kun olin ollut Helloconissa mallina Atelier Pierrotille

Lopuksi koitti jännittävä hetki, jota kaikki olivat odottaneet. Kunniavieraat saivat valita teekutsuvieraiden joukosta oman suosikkiasunsa. Midori valitsi ensin, hän kierteli ja kaarteli ympäriinsä mietteliäänä.Midori valitsi rococo-henkisen asun ja Yuko gothic-henkisen
Tässä vielä tarkemmat kuvat omasta asustani. Teekutsujen pukeutumisteema oli prinsessat ja prinssit, joten halusin asuuni kruunun. Kruunu osoittautui niin vaikeaksi löytää, että päädyin tekemään sen itse sculpeysta. Mekoksi valitsin tietenkin Atelier Pierrotia.Teekutsut olivat hauska tapahtuma ja kaikki sujui hienosti. Missään vaiheessa ei myöskään tullut tylsää, sillä monenlaista ohjelmaa oli tarjolla. Kehut siis järjestäjille!

1 kommentti:

 1. Ihana postaus! <3
  Oli kyllä hienoa, että Suomessakin vihdoin isot teekutsut..yayy! ^__^
  Voi vitsi Midori on vaan niin söpö, meillä oli kyllä ihanat kunniavieraat.

  Todella kauniita kuvia, näytät ihan kuningattarelta!

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista