Shinsekai & Den den town

Pokemon centeristä matka jatkui Shinsekain kautta "Osakan Akihabaraan" eli Den den towniin. Ennen sotia rakennettu viihdealue Shinsekai eli "uusi maailma" on nykyään rapistunut ja hieman aavemainenkin kaupunginosa.Alueen tunnistaa reilun sadan metrin korkuisesta Eiffel-torni kopiosta Tsutenkaku-tornista. Alueella on huono maine ja turistioppaat kertovat sen olevan jopa vaarallinen, mutta eipä siellä ainakaan aamupäivällä mitään epäilyttävää toimintaa näkynyt. Seutu oli ränsistynyttä, mutta samalla jotenkin kieroutuneella tavalla todella kiehtovaa ja nostalgiaa henkivää.

Tsutenkaku-torni
Ihana auto!
Köyhän miehen maid cafe

Kävimme syömässä tutussa ja turvallisessa Yoshinoyassa. Den den townin lähestyessä alkoi kaatosade ja vaikka kävelykatu olikin katettu, sai silti olla tarkkana, ettei kastuisi.

 

Aamulla tapahtuneen surkean sattumuksen seurauksena oli yhdellä seurueessamme puhelin hajonnut erikoisella tavalla. Ajattelimme etsiä Den den townista, elektroniikkaan erikoistuneesta kaupunginosasta, korjaamon, joka voisi auttaa korjaamaan tuon Samsungin älypuhelimen. Korjaamoita löytyi useita, monet sanoivat, etteivät voisi auttaa. Viimein löytyi korjaamo, jossa nuori työntekijä vaikutti toiveikkaammalta. Lopulta päädyttiin siihen, ettei korjausta yritettäisi, sillä riskinä olisi ollut takuun mitätöityminen, eikä ollut varmaa onnistuisiko korjaus. Kyseessä oli kuitenkin noin viikko sitten ostettu puhelin. Jos on joskus Osakassa tai Tokiossa ja jokin elektroninen vempele hajoaa, niin jos on valmis ottamaan riskin takuun suhteen, kannattaa ainakin kokeilla! Täytyy olla aika daiju jos tässä kaupassa asioi
Persona 4 ufo catcher


Löysimme Taito station pelihallista Persona 4 Arenan, oli hauska päästä pelaamaan sitä näin autenttisessa ympäristössä! Den den town oli myös aika ränsistynyttä seutua, ei ehkä aivan yhtä ajan hermolla kuin Akihabara. Sateinen sää vielä vähän vahvisti tuota mielikuvaa.  

Animal crossing catchapon
K-on vehje?
Lopulta löysimme hostellillemme. Huone oli oikein miellyttävä hintaisekseen. Hostellilla oli kyllä erikoinen suihkuratkaisu, jonne piti ryömiä noin metrin korkuisesta luukusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti