Umeda Sky Building

Vielä samana iltana, kun olimme Osakaan saapuneet, lähdimme kaupungille. Kävimme syömässä hostellimme lähellä olevassa okonomiyaki-ravintolassa joka juuri sopivasti aukesi illaksi. Tutustuimme muutenkin hostellin lähiympäristöön ja kapeisiin katuihin joilta löytyi monenlaista mielenkiintoista nähtävää.


Kyaru Pamyu Pamyu mainosti junassa
Okonomiyaki -ravintola

Okonomiyaki valmistettiin perinteiseen tapaan asiakkaiden edessä. Se oli herkullista, täyttävää ja vielä edullistakin, vain 680 jeniä. Juttelimme myös vähän työntekijän kanssa Suomesta.Pienoismalli Umeda Sky Buildingista
Illan pimetessä päätimme käydä 173 metrin korkuisessa Umeda Sky Buildingissa, Osakan kahdenneksitoista korkeimmassa rakennuksessa ihailemassa kaupunkia iltavalaistuksessa. Umeda Building muodostuu kahdesta 40-kerroksisesta pilvenpiirtäjästä, joiden välillä on "leijuva puutarhaobservatorio".

Ei mahtunut koko mökki kuvaan
Terveisiä Housemarquelle!


Kahvilakerrokseen pääsi turvallisesti hissillä, mutta aivan ylimmälle tasolle täytyi mennä kuumottavia liukuportaita pitkin, jotka leijuivat yläilmoissa tyhjän päällä. Liukuportaiden ympärillä oleva kehikko oli huomaavaisesti rakennettu lasista, jotta elämys olisi taattu.


Elämykselliset liukuportaat

Katolta näkyi komeasti koko Osaka. En kyllä muista nähneeni mitään puutarhaa siellä ylhäällä, mutta puutarhoja nyt näkee muutenkin. Maisemat olivatkin tällä kertaa se pääasia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti