Angelic Prettyn muotinäytös Tukholmassa

Lokakuun lopulla julkistettiin, että Tukholmassa pidettäisiin marraskuun lopussa japanilaisen lolitabrändi Angelic Prettyn muotinäytös. Näytökseen oli avoin mallihaku ja niinpä minä, Laura ja Kata päätimme kaikki hakea siihen.  Tämä Angelic Pretty syys- ja talvikokoelma 2014 näytös oli ensimmäinen kyseisen vaatemerkin näytös Pohjoismaissa. Pääsimme kaikki malleiksi ja aloimme suunnitella matkaa Tukholmaan. Oli todella mahtavaa tulla valituksi suosikki vaatemerkkimme malleiksi! Näytös oli osa japanilaiseen kulttuuriin keskittyvää Miyabi Japan Story -tapahtumaa. 


Lentokoneessa!
Perjantaina 28.11 heräsimme kello neljän aikoihin aamulla, sillä meillä oli aikainen lento Tukholmaan. Pukeuduimme lolitaan, sillä meidän oli alun perin tarkoitus tavata näytöksen järjestäjät ja muut mallit harjoituksia varten tuona päivänä. Tukholmassa kuitenkin selvisi, että harjoituksen olikin siirretty Lauantaille. Jouduimme odottelemaan Tukholmassa iltapäivään asti, jotta pääsimme majapaikkaamme. Onnistuin jäämään liukuportaissa humalaisen miehen alle joka kaatui takanani. Polveni kärsivät rytäkässä eniten, mutta selvisin yllättävän hyvin tapahtuneesta. Ihme kyllä vaatteeni säilyivät suurin piirtein ehjinä. Pitäkäähän varanne liukuportaissa! Kaiteesta kannattaa pitää kiinni. Loppumatka meni huomattavasti mukavammin. Onneksi selvisin ehjänä, että pääsin toteuttamaan unelmani ja mallaamaan Angelic Prettylle!

Rekki täynnä AP:n mekkoja odotti pukuhuoneessa!

Lauantaina saavuimme tapahtumapaikalle, joka oli Norra Latin konferenssikeskus. Rakennus oli oikein kaunis, sopi lolita-estetiikkaan hyvin. Malleja oli yhteensä neljätoista ja meille varattu pukuhuonetila oli aika pieni huone. Kuitenkin laittautuminen sujui siellä hyvin, sillä kaikki olivat todella ystävällisiä ja mukavia toisilleen. Muut mallit tulivat reippaasti juttelemaan ja tuntui kivalta, että meidät suomalaiset otettiin niin lämpimästi vastaan. Muut mallit olivat käsittääkseni ruotsalaisia, paitsi yksi oli Norjasta.Kaikki tekivät oman meikkinsä ja yksi näytöksen järjestäjistä ja malleista, Melva, tarjosi Dream Holic -peruukkikaupastaan kaikille peruukit näytökseen. Fuuma -kynsistudiolla oli pöytä tapahtumassa ja he tekivät meille kynnet näytökseen.

Minä ja Melva kynsien laitossa
(Photo by Pandasoppa)
Käytin ensimmäistä kertaa elämässäni peruukkia, mutta peruukkini oli aika samanvärinen ja tyylinen, kuin omat hiukseni. Laura ja Kata sen sijaan saivat kokeilla aivan uudenlaista lookkia. Ihmisiä ei meinannut tunnistaa, kun kaikilla oli yhtäkkiä erilaiset hiukset.

Katan hienot uudet hiukset ja kynnet
Minä Loyal Rosette Special Set JSK:ssa ja Laura Princess In Love OP:ssa
Kata Cream Cookie Collection JSK:ssa
Laura näytti aivan nukelta!
Sattuneesta syystä en saanut ollenkaan kuvia itse näytöksestä. Muistikuvani siitä ovat myös hatarat, sillä jännittäessä ei jälkeenpäin muista mitä lavalla tuli tehtyä. Mutta luulen, että näytös meni ihan hyvin! Näytöksellä oli livemusiikki taustalla, joka oli ihan uutta ainakin minulle. Kun kaikki olivat yksitellen kävelleet lavan poikki, tulimme kaikki yhdessä lavalle seisomaan ja tapahtuman juontaja kyseli muutamilta malleilta heidän asuistaan. Näytös oli nopeasti ohi ja olimme kaikki selviytyneet hyvin! Hieno kokemus kaiken kaikkiaan! Miyabi Japan Storyn Facebook-sivuilla on videokooste koko tapahtumaviikonlopusta. Siinä on vilahduksia myös muotinäytöksestä (kohdassa 2:03-2:53).

(Photo by Melva)
(Photo by Pandasoppa)
Laura, Kata ja minä (Photo by Pandasoppa)
Minä, Kata ja Laura (Photo by Pandasoppa)
Angelic Prettyn mekot ovat uskomattoman yksityiskohtaisia, tässä muutamia kuvia joista näkee pienimmätkin yksityiskohdat tarkemmin:
Pompadour one piece (Photo by Pandasoppa)
Celestial one piece (Photo by Pandasoppa)
Princess In Love one piece
Loyal Rosette Special Set jumperskirt (Photo by Pandasoppa)
Oma asuni oli todella mieleeni!

Näytöksen ja valokuvaamisen jälkeen vaihdoimme vaatteet, sillä osa vaatteista ja asusteista oli tulossa myyntiin tapahtumaan. Ehdimme vielä kiertelemään Japan Story tapahtumaan. Tapahtuma oli pieni, mutta hyvin järjestetty ja laadukas. Siellä oli ollut monenlaista tapahtumaa sillä välin, kun olimme valmistautumassa näytökseen. Niihin emme voineet osallistua, mutta onneksi myyntipöydät odottivat.


Ostin San-x -myyntipöydästä Rilakkuma-tavaroita, kuten tämän söpön Korilakkuma-tarjottimen.

Hohoo!
Mochi-jäätelöä, parasta ikinä!


Angelic Prettyn tavaroita tuli myyntiin vasta, kun tapahtuma oli jo menossa kiinni. Tavaroiden hinnoittelussa kesti sen verran kauan. Myyntipöytä oli syrjässä ja ehdimme paikalle hieman myöhässä, mutta sain silti ostettua muutaman kivan jutun. Ostin kaulakorun ja rusettipannan. Myyntipöytä oli toiminnassa myös Sunnuntaina, joten silloin oli vielä mahdollisuus ostaa Angelic Pretty -tavaroita.


Lähdimme isolla porukalla etsimään ruokapaikkaa. Meillä oli isot kantamukset kaikkia tavaroita, mitä olimme tarvinneet valmistautumisessa. Valitettavasti Tukholman keskustasta oli hyvin vaikea löytää lauantai-iltana hyvää ruokapaikkaa, jossa olisi tilaa koko porukalle. Kahden ravintolan jälkeen lähdimme vielä yrittämään kolmatta. Jalat alkoivat jo olla aika äärirajoillaan ja nälkäkin oli, vaikka olimme syöneet hyvän lounaan Norra Latinissa. Tuntui, että kävelimme koko Tukholman ympäri. Loputtomalta tuntuvan kävelyn jälkeen löysimme ravintolan, jossa oli tilaa. Tajunnan rajamailla sain eteeni Gyūdon-annoksen ja elinvoima palautui. Oli mukava jutella kolmen ruotsalaisen lolitan kanssa, joiden kanssa pääsimme ravintolaan.


Sitten lähdimme väsyneinä mutta onnellisina majapaikkaamme. Ei suinkaan nukkumaan, vaan valmistautumaan seuraavan päivän teekutsuihin! Niistä lisää ensi postauksessa.

2 kommenttia:

  1. Oltiin niin söpöi <3 Ja tulee nälkä tosta ruoka-annoksesta ja mocheista. :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niin kyllä oltiin :) Haluan noita mochi-jäätelöitä! *Q*

      Poista