Angelic Pretty -teekutsut Tukholmassa

Miyabi Japan Story tapahtumassa oli sunnuntaina Angelic Prettyn sponsoroimat teekutsut. Kutsujen teema oli suklaa ja se sopi minulle mainiosti, sillä rakastan suklaateemaa lolitassa. Ennen teekutsuja ehdimme vielä Angelic Prettyn myyntipöytään käyttämään viimeisiä Ruotsin kruunuja.
Myyntipöydässä oli paljon kaikkea ihanaa, ostin hiusrusetit ja pitsirannekkeet. Melva oli myyjänä, hän ehti koko tapahtuman aikana tehdä ja järjestää vaikka mitä!Teekutsuilla oli asukilpailu, jossa etsittiin tuomariston valitsemaa parasta Angelic Pretty-asua ja yleisön suosikkia. Yleisöäänestykseen kaikki saivat osallistua vaikkei olisikaan pukeutunut Angelic Prettyyn. Kaikki vieraat saivat ihastuttavan ruusukkeen, jossa oli numero yleisöäänestystä varten.


Olin suunnitellut asuni Chocolate Rosette mekon ympärille. Halusin yhdistää suklaa- ja kouluteeman, sillä mekkokin toi mieleen sekä suklaan, että vähän myös koulupuvun vekkeineen. Halusin kokeilla jotain uutta hiustyyliä ja päätin tehdä kiharanutturat. Laura auttoi kovasti kampauksen tekemisessä ja se onnistui hyvin!Halusin panostaa, kun kyseessä olivat niin hienot teekutsut ja päätin tehdä asuuni sopivan kirjan. Etsin kirjaa antikvariaateista ja löysinkin sopivan kokoisen poistokorista. Leikkasin kirjan sivut niin, että kirjasta tuli rasiamainen. Maalasin ja koristelin kirjan mm nauhoilla ja Angelic Prettyn rintaneuloilla. Sisään mahtui vielä asun väriteemaan sopivia Fazerin Sinisiä suklaakonvehteja! 
Teekutsupaikka oli hieno ja kaikki oli hyvin järjestetty. Kaikki osallistujat saivat pienet Angelic Pretty -pussit, joissa oli pieniä San-x -tuotteita ja kirje Angelic Prettyn suunnittelijoilta Makilta ja Asukalta! Se oli ihana yllätys, sillä he eivät itse voineet tulla Ruotsiin. Miyabi Japan Storyn Facebook-sivuilla on videokooste koko tapahtumaviikonlopusta. Teekutsuista on pätkiä kohdassa 0:51-1:21.
Eräällä lolitalla oli Polaroid-kamera ja sain pitää kuvan itsestäni. Tässä myös kirje Makilta ja Asukalta *0*
Kaikilla oli lappu, johon piti kirjoittaa sen ihmisen numero, jolla oli omasta mielestä paras asu. Menimme katselemaan muiden asuja, oli vaikea päättää ketä äänestäisi, kun kaikilla oli todella söpöt asut. Oli mukava jutella muiden kanssa ja piti myös ottaa paljon kuvia.


(Photo by Pandasoppa)
(Photo by Pandasoppa)
(Photo by Pandasoppa)
(Photo by Pandasoppa)

(Photo by Pandasoppa)
Tarjoilut olivat teeman mukaisesti suklaapainotteiset, sopi minulle! Kaikki maistui hyvältä, mutta en oikein ehtinyt keskittyä syömiseen.Teekutsuilla oli myös arvonta, jossa oli palkintona söpöjä jouluteemaisia Rilakkumapehmoleluja. Laura voitti suloisen jultomten-Rilakkuman.Sitten seurasi hetki, jota kaikki olivat odottaneet jännityksellä, kutsujen parhaiksi pukeutujiksi valittujen julkistaminen! Yleisön suosikki oli Lauren upeassa rokokoohenkisessä asussaan.

Alexander ja Lauren
Tuomariston valintaa kehuttiin hyvästä ja erikoisemmasta värien yhdistelystä ja ennen kuin ehdin edes tajuta mitä tapahtui, selvisi, että voittaja oli numero 20 eli minä! Olin hämmentynyt ja iloinen! Voitin Cream Cookie Collection -mekon, joka oli nähty myös muotinäytöksessä. Todella mahtavaa! Olin niin onnellinen, että asustani pidettiin ja vaivannäkö palkittiin.

(Photo by Pandasoppa)

Vaaleansininen Cream Cookie Collection on aika erityylinen, kuin mihin yleensä pukeudun. Pidän siitä silti kovasti ja olen viimeaikoina halunnut kokeilla uusia värejä lolitassa, joten tämä mekko on hyvä kannustin siihen. Rakastan printtiä, herkut ovat yleensä aina makuuni! En myöskään ole kokeillut sifonkimekkoja, vaikka pidän niistä. Siinäkin mielessä olen todella iloinen tästä mekosta.


Tässä vielä kuva kaikesta mukaan tarttuneesta. Ostin San-x -pöydästä Korilakkuma-tarjottimen ja -peilin, sekä Rilakkuma-vihon ja tarroja. Angelic Prettyn pöydästä ostin vaaleanpunaiset asusteet ja punaisen rusettipannan. Kuvasta puuttuu kaulakoru jonka myös ostin. Tummansinisen hiuspannan ostin Melvalta. Sentimental Circus -tarrat ja pieni Rilakkuma-vihko olivat lahjoja teekutsuilta. Kaikki mallit saivat kiitokseksi ihanan Angelic Pretty -korurasian. Niitä oli kahdenlaisia ja valitsin tietenkin ruskean kirjannäköisen rasian.


Keskiyöllä palasimme Suomeen. Jos haluaa välttää ylimääräistä häslinkiä lentokentän turvatarkastuksessa, ei kannata laittaa lolita-saappaita. Omissani oli ainakin paljon metalliosia ja kengät oli hankala riisua ja pukea takaisin päälle. Matka oli kyllä erittäin onnistunut alun hankaluuksista huolimatta! Oli ihanaa kokea tämä ystävieni kanssa!

Tässä vielä Jen Jacksonin video teekutsuilta:

2 kommenttia: