Hellocon Tea Party 2015

Taianomainen päivä jota olin odottanut koitti heti Helloconin jälkeen Sunnuntaina. Olin suunnitellut ja valmistellut asuani teekutsuille noin kolmen kuukauden ajan, sillä eihän tällaisia Angelic Prettyn tähdittämiä teekutsuja joka päivä Suomessa näe! Asuni teeman keksin crystal dream carnival -mekon pegasusaiheisesta printistä. Tein siivet alusta alkaen käyttäen eettisiä luonnollisesti pudonneita höyheniä ja sulkia. Tein myös laahuksen ja koristelin maskin näyttävämmäksi. Lisää yksityiskohtakuvia tumblrissani.

 


Ehdin vielä ot(at)taa kuvia asustani ennen teekutsuja. Tuulisesta säästä huolimatta kuvat onnistuivat oikein kivasti. Varmuuden vuoksi kannattaa aina ottaa asukuvat mahdollisimman pian laittautumisen jälkeen, sillä yleensä tuuli yms haluaa uudelleenstailata kampauksen. Enemmän kuvia tumblrissani.
Teekutsupaikka oli tunnelmallinen, vaikkakin harmillisen hämärä siihen nähden, että olisi halunnut nähdä kaikkien upeat asut tarkemmin ja tietenkin ottaa valokuvia. Muuten paikka sopi oikein hyvin teekutsuille joiden teemana oli satumainen teatteri. Kunniavieraina olivat tietenkin Maki ja Asuka sekä Angelic Prettyn omistaja Honda ja shop girl Kaori.
Teekutsujen ohjelmassa oli sykettä nostattava bingo, jossa oli monia palkintoja. En ikinä voita mitään tällaisissa ja eipä taaskaan onnistanut, mutta ei se haitannut. Pääpalkintona oli Angelic Prettyn hame sekä laukkuja. Maki ja Asuka myös valitsivat parhaan pukeutujan, joka sai palkinnoksi Makin piirustuksen ja Angelic Pretty sash-nauhan.

Ei onnistanut bingossa, pitää suunnitella jotain muuta eläkepäivien ajanvietteeksi!
Palkintopöytä oli houkutteleva!
 Ohjelmassa oli myös tietenkin huolella valmistetun teen juontia ja herkullisten tarjoilujen syömistä. Sekä tee että syötävät olivat todella hyviä ja valinnanvaraa oli runsaasti.

Syömisen jälkeen otettiin paljon valokuvia. Kaikki pääsivät ottamaan yhteiskuvan Makin ja Asukan kanssa pienellä teatterilavalla. Olimme hankkineet Makille ja Asukalle pienet lahjat muistoksi Suomesta. Kummallekin oli oma Muumimuki täynnä Marianne- ja Muumikarkkeja. He vaikuttivat pitävän niistä kovasti!

Kaori kuvaamassa muita AP.n edustajia
Asuka kuvaamassa Makia...
...ja Maki Asukaa
Minä Makin ja Asukan kanssa!
Maki, Kata, Laura, minä ja Asuka, huomaa lahjat!
Selfie Kaorin kanssa
Angelic Prettyn sivuille ilmestyi raportti Helloconista ja teekutsuista mutta oli myös iloinen yllätys, että tunnettu japanilainen muotilehti Kera julkaisi puolen sivun jutun Helloconista ja teekutsuista! Niin monta lolitaelämän rajapyykkiä saavutettu yhdessä viikonlopussa! Oli hienoa päästä myös Keraan!


Tämän vuoden Hellocon teekutsuineen oli todella mahtava! Erittäin iso kiitos kaikille sitä järjestämässä olleille ja kaikille kävijöillekin sekä tottakai kunniavieraille! Unelmien täyttymys!

2 kommenttia: