Ikebukuron kissapuisto ja Pokemon Center

Viime vuoden lopulla, heti joulun jälkeen matkustimme jälleen Japaniin. Tämä oli ensimmäinen Japaninmatkani talvikautena ja odotin innolla, kuinka erilaista se olisi verrattuna kesämatkailuun. Ensimmäisinä päivinä sää oli aurinkoinen ja muistutti Suomen kirpeitä syyspäiviä. Matkasuunnitelmaan kuului 27.12- 3.1 Tokyo, 3.1 Matsumoto, 4-5.1 Shin-Hotaka (Japanin pohjoisilla Alpeilla) ja 5-10.1 Osaka. Ohjelmassa mm. oli uuden vuoden paraati, alennusmyyntejä, vuorilla samoilua ja perinteisessä Japanilaisessa kylpylämajatalossa (ryokan) yöpymistä.

 



Ensimmäiset jet-lagin täyteiset päivät alkoivat kahdella aamiaisella. Kävimme Ikebukurossa suosikkikaupassani Closet Childissa sekä uudessa Pokemon Centerissä. Kävin myös ensimmäistä kertaa Axes Femmen kaupassa ja siellä oli hyvät aletkin ja paljon kaikkea ihanaa!



Persona4 kahvila-auto houkutteli meidät Animate-kauppaan ja kiersimmekin sen huviksemme läpi. Kaupassa oli riittävästi kerroksia ja animefanitavaran lisäksi ylhäältä löytyi jonkinlainen asunäyttelykin.










Muumituotteille oli oma pieni osasto!
Onnistuin jälleen missaamaan Milky Wayn, mutta ensi matkalla sitten!


Matkalla Pokemon Centeriin näimme Tokyu Handsin edessä lavan, jossa oli jotain julkkiksen näköisiä henkilöitä. En tiennyt keitä he olivat, tunnistaako kukaan? Pokemon Center oli aivan täynnä. Opimme, ettei talvellakaan voi välttyä hikoilulta Japanissa. Monet kaupat ovat todella kuumia paikkoja talvivarusteissa. Tämä nyt ehkä lähinnä ihmismäärän vuoksi.






Pokemon Centerin ulkopuolella oli tällainen arpajaispöytä, en tiedä miten se toimi, mutta luultavasti sai ostaa lippuja tuolta laatikosta ja saattoi voittaa jotakin jännää. Alla kuva ostoksistamme. Perinteinen Pikachu-keksipurkki pitää aina ostaa.



Ikebukurossa on paljon kissakahviloita, joissa pääsee maksua vastaan oleilemaan kissojen seurassa. Löysimme kuitenkin ihan ilmaisen puiston, jossa oli paljon luultavasti kulkukissoja vapaana käyskentelemässä. Jotku ihmiset pitivät niitä sylissä, silittivät ja antoivat ruokaa. Oli mukava nähdä kuinka ihmisillä oli yhteys kissoihin ja niitä kunnioitettiin eikä häiriköity.





Perinteinen lounas Ootoyassa. Kaipailisin kovasti ravintola ja kahvilavinkkejä tuleville matkoille. Nyt olemme jumahtaneet tuttuihin ja turvallisiin ketjuravintoloihin ja olen aika varma, että parempaakin olisi Tokyossa tarjolla kun vain tietäisi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti