Nakano on uusi Akiba


Akihabara ei ole enään aivan yhtä suuressa suosiossa todellisten animenörttien keskuudessa, nyt kovimmat alan harrastajat suuntaavat Nakanoon. Tämmöisen mielikuvan ainakin sain, kun aiheesta tuttujeni kanssa keskustelin, Akiba on muuttunut aikalailla turistien ihmettelykohteeksi. Näin on vähän Harajukullekin käynyt, enemmän turisteja, kuin oikeita muotiharrastajia.

Tännekö sen mestatun Ronald McDonaldin maaliset jäänteet päätyivät?Aika hyvissä hinnoissa nämä Star Wars figuurit, joita meilläkin lapsuudessa oli

Nakano Broadway on hieman ajan patinoima, monikerroksinen ostoskeskus täynnä retroleluihin ja animefiguureihin erikoistuneita liikkeitä. Se löytyy Nakano Sunmall katetun shoppailukadun varrelta, Nakanon juna-aseman läheltä.

Pelihallikin löytyi!

Nakano Broadwayn liikkeistä löytyi runsain mitoin ysärileluja, kuten vanhoja kunnon My Little Ponyja. Hinnat olivat keräilyesineiden tasolla, näitä saa kyllä halvemmalla Suomen kirppiksiltä. Vai saakohan enää?Osotoskompleksista löytyi myös muita keräilijöille suunnattuja liikkeitä ja cosplay ja jopa joitakin lolita-asusteita. Mitään Closet Childin tasoista tavaraa ei löytynyt, mutta aika edullisia old school lolitajuttuja.


Mäkkärissä oli Mario Kart 8 Happy Meal leluja! Mutta jäi väliin Happy Mealit tällä(kin) kertaa. Suomen mäkkärilelut olivat aina todella ankeita minun muistikuvissani, ei ollut supermarioa vaan käpylehmiin tyydyttiin!Olimme Nakanossa illalla, kun osa liikkeistä oli jo suljettu. Tänne täytyy päästä uudelleen paremmalla ajalla. Tuntui, että kauppoja oli enemmän erilaisia ja niiden valikoimatkin olivat parempia kuin Akihabarassa. Tunnelma oli aika erilainen, hieman klaustrofobiset kerrokset ja ikääntynyt nuhjuinen ostarimeininki eivät tosiaan turistikohteina ehkä ole niin hohdokkaita. Mutta keräilijöille ja animesta yms. innostuneille shoppailijoille paikka on ehdottomasti käymisen arvoinen. Täältä voi löytää harvinaisempiakin esineitä, tosin hinnatkin ovat varmasti sen mukaisia.
1 kommentti:

  1. Ootan oikeesti tosi intsinä sitä et päästään Nakano Broadwaylle XD En ees muista minkä takii viimeks eksyttiin sinne siskon kaa.

    VastaaPoista