Eorzea Final Fantasy Kahvila

Akihabarassa sijaitsevaan Eorzea Final Fantasy Kahvilaan täytyi tehdä varaus etukäteen Lawsonin automaatissa. Onneksi Japanissa vaihdossa oleva ystävämme Toni teki varauksen puolestamme. Pääsimme/jouduimme istumaan baaritiskille pöytien sijaan, mutta ainakin pääsimme ihastelemaan yksityiskohtaisia teemaan sopivia pullojen etikettejä läheltä. Ruokaa odotellessa napsin kuvia myös hienosta sisustuksesta. Ravintola oli melko pieni.


Ravintolassa oli mahdollista pelata FFXIV:a, ehkä täältä sai jonkun eksklusiivisen erikoistavaran tms?


Fancyja lasimaalauksia
Baaritiski, jonka ääressä istuimme
Tulin suoraan alennusmyynneistä

En odottanut ruualta paljoa, mutta se osoittautuikin aika hyväksi! Ravintolan sisustukseen ja ruokien ulkonäköön oli panostettu paljon ja lisäksi kaikki maistui hyvältä. Ruokalistoihin oli merkitty hinnat hauskasti Final Fantasy maailmoista tutulla gil-valuutalla. Sisäänpääsy maksoi erikseen parituhatta jeniä, mutta siihen kuului vapaavalintainen juoma, eivätkä vaihtoehdot todellakaan olleet jaffa ja kokis.

Annokseni "Axeman's rock crushed roast beef - bloodbath sauce"
X-Aether-juoma joka vaihtoi väriä, kun siihen kaadettiin tuo pullollinen nestettä
"Leviathan, God of the Ocean Tidal Wave Noodle Soup", 980 gil
Liekitetty "Bomb Suicide Croquette", 730 gil
Menu"Limit Break! Meteo Choux à la Crème", 580 gil, "Created in the image of Meteo destroying everything"
Lasinalusia
Jokaisen annoksen mukana sai satunnaisen lasinalusen. Niissä oli eri FF-hahmojen kuvia. Eräs japanilainen asiakas tuli kyselemään meiltä haluaisimmeko vaihtaa lasinalusia hänen kanssaan, mutta emme vaihtaneet, sillä meillä oli jo hänen tarjoamansa aluset. Jotku varmaan vierailevat kahvilassa useamman kerran ja yrittävät kerätä kaikki erilaiset lasinaluset. Myös ravintolaan saavuttaessa sai ilmoittautumistiskillä valita special-lasinalusen. Niiden valikoima oli eri, kuin annoksien mukana tulevissa alusissa.

Moogle Honey Toast -jälkkäri oli suosikkini, 580 gil
Ahriman Mont Blanc, 500gil

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti